середа, 26 червня 2024 р.

 

Звіт керівника нашого закладу освіти Тетяни ПІХО за 2023-2024 н.р.

Бережімо свої душі!

Бережімо свій дім!

Вірмо та підтримуймо

ЗСУ, бо вони Янголи, що

бережуть наш спокій!

Ми обов’язково вистоїмо,

ПЕРЕМОЖЕМО!













понеділок, 10 червня 2024 р.

 

    Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, закінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому освітньому закладі (дошкільний підрозділ) - директор Т. Піхо, вихователь М. Бурак, асистент вихователя Н. Семен, музичний керівник Р. Демський.
    7 червня садочок "Пролісок" приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі.
Випускники, які парами урочисто ввій­шли до прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у красивих сук­нях, хлопці, як справжні кавалери! Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Дякуємо блогерам ТІК-ТОКу, які завітали до нас на свято, щоб поширити наших красивих випускників на всю країну.







пʼятниця, 7 червня 2024 р.

 

    Щиро вітаємо з останнім дзвоником усіх учасників освітнього процесу, а особливо, наших дорогих випускників! Нехай цей день стане для вас початком нового, цікавого та успішного шляху. Бажаємо міцних знань, впевненості у своїх силах, мудрих рішень та яскравих досягнень!

Закінчення школи - важливий етап,

Та ти, випускник, свою долю не квап!

Все встигнеш: в роботі, у справах, в стосунках.

Чекають від долі нехай подарунки!

Хай будуть і зустрічі, й друзі, і досвід,

Де складно було, з часом стане хай просто.

Бажаємо шлях свій скоріше знайти

Й омріяних цілей в житті досягти!

Дякуємо ЗСУ за можливість відзначати свято Останнього дзвоника!










четвер, 6 червня 2024 р.

 

    Вітаю Вероніку Гладку, ученицю 7 класу, Раденицького ЗЗСО І-ІІ ст за зайняте І місце в I етапі  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови.

     Бажаю  ніколи не зупинятися на досягнутому, сприяти піднесенню престижу української мови, підвищенню рівня загальної мовної культури! Нехай ця перемога  додасть Тобі наснаги, упевненості у своїх силах і можливостях та підсилить жагу до нових, творчих звершень на благо України!





середа, 5 червня 2024 р.

 

    Настав час попрощатися з початковою школою. Час рухатися далі. Час підкорювати нові вершини. Вітаємо вас, діти, з першим шкільним випускним! Бажаємо вдало та сміливо користуватися усіма отриманими знаннями. Бажаємо впевнено крокувати назустріч успіху, назустріч цікавим новим предметам. Нехай попереду чекає захоплююче навчання, вдається все, і навіть більше! (класний керівник - М.А. Тлумак)