пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

 

Хай буде мир на Україні!   

Долоні здіймемо свої!     

Хай буде мир на Україні!   

Хай буде мир на всій землі!

Флешмоб «Долоньки миру» зі здобувачами освіти початкової школи провела педагог-організатор, Галадий С.Я. У своїх побажаннях діти намагалися переконати усіх, що мир – це не тільки час, коли немає війни. Це також спокій на душі, любов і гармонія, злагода в родинах, взаєморозуміння і повага між людьми. 

Миру в Україні – бути!










Голубко біла, ти лети у світ!
Хай буде мир у небі голубому.
Бо голуб миру, кажуть з давніх літ
Приносить радість родові людському.

Здобувачі освіти 7 класу долучилися до Всеукраїнської акції "Голуб миру над Україною".





 

Учасники освітнього процесу нашої гімназії долучилися до акції «Всесвітній день прибирання  World  Cleanup Day», яка відбувалася під гаслом «Зробимо Україну чистою разом».

          Сонячна, тепла погода, гарний настрій та почуття причетності до корисної справи допомогли нам охопити прибиранням значну територію. «Озброївшись» мішками, рукавичками та сільськогосподарським інвентарем,за деякий час спільної роботи були упорядковані, приведені до естетичного стану клумби, прибрано спортивний майданчик зі штучним покриттям, ігровий майданчик, а також територію закладу освіти та прилеглу до нього територію.

          Нехай завжди чистота та порядок панують на території нашої гімназії. Хай небо буде мирним, а Україна чистою.



















понеділок, 2 вересня 2024 р.

 


    2 вересня у нашій гімназії проведено свято Першого дзвоника під назвою "Запалимо ліхтарики знань для здійснення спільних бажань"

    На свято прибули представники Мостиської міської ради п. Наталія Бригарда, начальник відділу соцзахисту, Роман Голець, головний спеціаліст виконавчого комітету, всечесніший отець Миколай, староста Володимир Демський.

    Захід був пронизаний подіями, які відбуваються в Україні, бажанням миру, вшануванням пам'яті загиблих хвилиною мовчання з покладанням квітів. 

    Першокласників привітали випускники і подарували їм символічні ліхтарики знань, які засвітили для здійснення спільних бажань.

    Уже третій рік поспіль на святі Знань у закладі освіти проводиться акція "Донат замість квітів". Цьогоріч нам вдалося зібрати 7405 гривень. Усі кошти будуть передані у благодійний фонд Мостиської міської ради.

Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість здобувати нові знання!

Все буде Україна!