четвер, 2 травня 2024 р.

 

    2 травня відбулися фінальні змагання з міні-футболу серед шкіл Мостиської ТГ. У фіналі грали 4 кращі команди (загальна кількість команд - 16). Перед фіналом проводилися зональні змагання в чотирьох групах.
    Учні Раденицького ЗЗСО І-ІІ в боротьбі у першій групі здобули 1-місце. Перемогли Зав‘язанецький ЗЗСО І-ІІІ ст. з рахунком 2:0 та Пнікутськтй ЗЗСО І-ІІ ст. з рахунком 2:1.
А фінал був надзвичайно цікавим, де точилися вперті поєдинки, з пробиванням пенальті . Годинівський ЗЗСО І-ІІ ст. і Раденицький ЗЗСО І-ІІ ст. у підсумку набрали порівно по 7 очок при однаковій різниці м‘ячів. Між собою дані команди зіграли з рахунком 1:1, тому довелося пробивати пенальті, де фортуна була на боці гімназії з Годинь з рахунком 3:1.
    В результаті Годинівський ЗЗСО І-ІІ , здобула І - місце , Раденицький ЗЗСО I-II ст.— ІІ - місце, Мостиська школа N2 — ІІІ місце та Соколянський ЗЗСО І-ІІІ ст. —ІV місце. Кращим гравцем змагань було визнано Гопшту Юрія - учня 9 класу Раденицького ЗЗСО І-ІІ ст., хлопець також отримав подарунок від Відділу освіти.
     Дякуємо всім гравцям за чудові результати!











Немає коментарів:

Дописати коментар