четвер, 11 квітня 2019 р.

Духовність єднає Україну


Як подих сонця стукає у двері,
Так наш Господь надіється на тебе,
бо Він збирає всіх своїх овець,
щоб чути стукіт люблячих сердець.

       З давніх-давен нашу силу гартує висока духовність кожної людини. Якщо ми будемо справжніми християнами, добрими людьми не тільки на словах, але у своїх вчинках, у ставленні до всіх, якщо будемо духовно багаті, то, очевидно, доб’ємося добробуту у своїх оселях, у державі.
       Як стати духовно багатою людиною? Одним із способів очистити свою душу і тіло від усього злого, поганого, удосконалити себе духовно є піст.
       Нещодавно у Раденицькому НВК проведено урок-вікторину «Духовність єднає Україну». Учні 9 класу під керівництвом учителя основ християнської етики пригадали скільки постів є у році, роздумували над значенням сорокаденного посту (Чотиридесятниці), слухали розповіді про важливість кожної неділі під час великого посту, переглядали відеоролики про страждання Христа.
       Підводячи підсумки почутого, присутні зробили висновки, що піст – це молитися, прощати, давати милостиню, любити інших людей і Бога.
       Час Великого посту – це час духовної весни, який підносить людину від земних турбот на висоту духовну. Тільки духовно багаті люди зроблять нашу Україну славною, єдиною, багатою і непереможною.






Немає коментарів:

Дописати коментар