пʼятниця, 19 лютого 2021 р.

 

Відповідно до плану роботи методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів 18 лютого 2021 року у Раденицькому ЗЗОС практичним психологом Марик Л.Є. було проведено велнес-тренінг для  колег на тему «Емоційна компетентність. Ресурси минулого, теперішнього, майбутнього. Компетентність у часі» на платформі  ZOOM.

           Метою велнес-тренінгу є розвиток емоційної компетентності, досягнення осмисленої гнучкості в управлінні власними емоційними реакціями та інших, що дозволяє усвідомлено рухатися в світі емоційного вибору. Велнес-тренінг спрямований на розвиток внутрішньоособистісних емоційних компетенцій і міжособистісних. Важливим аспектом заняття є підвищення толерантності до невдач та невизначеності

          Під час велнес-тренінгу використовувалися такі методи роботи:  міні-дискусії, фасилітація,   шерінг, практичні методи, творча праця, мотивувальний контроль.

На   занятті психолог запропонувала учасникам попрацювати з арт-терапевтичними техніками: виклику бажаних емоцій; минуле, теперішнє, майбутнє; порекомендувала створити «скриньку радості».

  По завершенню роботи практичні психологи і соціальні педагоги поділитися власними враженнями та відгуками про  проведений велнес-тренінг.

  Така форма роботи сприяє обміну досвідом, визначенню пріоритетів  власної професійної діяльності та професійному зростанню в цілому.

 

 











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар