понеділок, 24 жовтня 2022 р.

 

З метою національно-патріотичного виховання здобувачів освіти Раденицького ЗЗСО І-ІІ ст., з учнями 9 класу (кл.кер. Пеканець Н.Р.) 21.10.2022 року проведено урок звитяги “Слава нескореним!”. Дев'ятикласники згадали героїв усіх поколінь, які боролися за волю України. Особлива увага була спрямована на героїв сьогодення і на те, що ми повинні знати і пам'ятати свою історію! Гуртківці "Джури" згадали ідейні принципи козацького лицарства.

Теперішні події, що пов'язані з російським вторгненням на українські землі, спонукають, як ніколи, замислитись над тим, яке важливе значення для кожного з нас мають наші захисники та захисниці, які дають нам тверду віру в перемогу. 

Все буде Україна! Слава Україні! Героям слава!





Урок звитяги "В єдності наша сила", 8 клас


З нагоди Дня захисників і захисниць України в 5 класі був проведений урок звитяги "За честь! За славу! За народ!"
Метою якого було ознайомити учнів з традиціями, звичаями українського козацтва, пробудити почуття відповідальності перед наступними поколіннями, формувати розуміння єдності та цілісності України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни.
Здобувачі освіти переглянули та обговорили презентацію "Україна від козацтва до сьогодення". Свою любов і повагу до Героїв ЗСУ виразили у листівках та малюнках.










Немає коментарів:

Дописати коментар