пʼятниця, 18 листопада 2022 р.

 

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоровя берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне чітко їх дотримуватись.

В рамках тижня безпеки дорожнього руху в умовах війни у Раденицькому ЗЗСО І-ІІ ст. відбулася зустріч із представником ювенальної превенції Ольгою Мелешко, яка провела змістовну бесіду з елементами тренінгу для наших молодших здобувачів освіти та спонукала в черговий раз пригадати правила дорожнього руху,  дорожні знаки, відчути себе безпечно при переході дороги через зебру, допомогла дітям відчути себе у ролі поліцейського.

Класоводи протягом тижня проводили тематичні уроки: «Країна дорожніх знаків», «Правила для пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!», вікторину з правил дорожнього руху «Абетка безпеки на дорозі»

Ми переконані, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоровя!








 

Немає коментарів:

Дописати коментар