вівторок, 28 березня 2023 р.

 

Метою активізації творчої професійної діяльності педагогів, стимулювання безперервної фахової та загальної освіти у 2022/2023 навчальному році в Раденицькому ЗЗСО І-ІІ ст. (керівник Тетяна ПІХО) 28.03.2023  була проведена атестація педагогічних працівників: Голець О.Р., Городечної М.М., Дебери З.М., Семен Н.М. 

      Ефективному проведенню атестації у школі передувала організаційна робота, яка була направлена на виконання завдань, передбачених Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників.

      Атестаційною комісією була проведена система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників. У своїй роботі атестаційна комісія навчального закладу керувалася принципами: відкритості та колегіальності під час проведення атестації; гуманним та доброзичливим ставленням до педпрацівників, які атестуються; повноти, об’єктивності та системності оцінювання педагогічної діяльності педпрацівників. Як результат проробленої роботи – всі педагогічні працівники, які підлягали атестації у звітному році, успішно пройшли її та отримали позитивні рішення атестаційної комісії.









Немає коментарів:

Дописати коментар