вівторок, 20 червня 2023 р.

 

Звіт директора Раденицького ЗЗСО І-ІІ ступенів

 19 червня до нашого закладу освіти на звіт дирекції перед колективом та громадськістю прибули: міський голова п. Мирослава Пельц, очільниця відділу ОМС п. Надія Гнатовська, депутат міської ради Роман Пристацький,  староста Володимир Демський, директори освітніх закладів Мостиської ТГ, батьки.

 Директорка Тетяна Піхо свій виступ розпочала з того, що попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2022-23 навчальний рік, педагогічний та обслуговуючий персонал - на своєму трудовому фронті. Намагаємося працювати сумлінно, відповідально ставитися до виконання посадових обов’язків і вже цим наближати перемогу.

На зборах прозвітовано про роботу закладу освіти за 2022-23 н.р. згідно з Примірним положенням про порядок звітування керівників. Послідовно та всебічно висвітлила про кадрове забезпечення закладу освіти, якісний показник навченості здобувачів освіти, внутрішню систему забезпечення якості освіти, відомості про матеріально-технічну базу школи.

Наявні результати і здобутки з управління закладом – це не лише заслуга керівника, це клопітка, творча, наполеглива, самовіддана праця заступника директора з НВР, педагогічного колективу та кожного члена трудового колективу, батьків та громадськості. Тісно співпрацювали з ЦПРПП у питаннях: розгортання дистанційної платформи Moodle, атестації педагогічних працівників, оцінювання 5 клас НУШ. Спеціалісти надавали кваліфіковану допомогу у вирішенні цих питань.

 Директорка подякувала усім за тісну співпрацю.

Кредо закладу освіти залишається незмінним: «Не зупинятися на досягнутому, а орієнтуватися на перспективу».

        Бережімо свої душі!

        Бережімо свій дім!

        Вірмо та підтримуймо ЗСУ, бо вони Янголи, що бережуть наш спокій!

        Ми обов’язково вистоїмо, ПЕРЕМОЖЕМО!

 







 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар