вівторок, 3 жовтня 2023 р.

 

Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

       29 вересня у нашому освітньому закладі до Дня захисників і захисниць України проведений  урок мужності “Герої рідного краюˮ, присвячений воїну-земляку, який   зробив особистий внесок у захист незалежності України.

    

      Метою даного заходу є формування сталих знань про героїчну боротьбу Укрїнського народу за утвердження та збереження суверенітету власної держави, ідеалів національної гідності, свободи, єдності, а також підвищення рівня громадянської свідомості молоді, формування почуття гордості за свою країну та готовності до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України  на героїчному прикладі Захисника-земляка.

          З початком російсько-української війни у 2014 році Тлумак Віталій Михайлович взяв зброю до рук у лавах Збройних сил України і став на  захист своєї землі, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України і до сьогодні є заступником командира батальйону особливого призначення «Львів» і продовжує боронити Незалежність та кожного з нас, ризикуючи власним життям.









          Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України. Щиро дякуємо Вам за це наші Герої!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар