понеділок, 13 листопада 2023 р.

 

Подаруймо, хоч краплинку доброти:

В погляді, усмішці, щирому слові...

Добрі справи хай чекають нас завжди-

Тоді світ стане прекрасним і чудовим!

Творити добрі справи – неймовірно просто, добро не вимірюється грошима, часом – не вимагає багато часу і сил, головне – почати. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса, в тому числі й для самої людини, хто це добро робить. Адже крім того, що добрі справи підвищують всім настрій, вони ще й як не можна краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

Здобувачі освіти 1-4 класів разом зі своїми наставниками нашого освітнього закладу охоче приєдналися до цього доброго, чудового свята «Всесвітнього дня доброти». Адже це так просто – посміхнутися прохожому, обіймати батьків або друга, зробити комплімент, зателефонувати друзям і сказати їм, які вони чудові. В ігровій формі проходив сьогодні день у наших першокласників: «Скажи зайчикові добрі слова», «У якому вчинку живе добро?», «Ласкавий ланцюжок», «Якби я був чарівником», «Долоньки щастя», «Коли приходить доброта», «Коло вибору», конкурс «Хто більше». Другокласники створювали сердечка «Твори добро», малювали «Банки добрих справ», складали розповіді про чотирилапих друзів. Третьокласники розпочали день із ранкової зустрічі «Бог до мене добрий», ознайомилися з історією виникнення Всесвітнього дня доброти, створили «Дерево дружби». Четвертокласники створили своє «Дерево добрих справ»

Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай Вас оточують хороші і щирі люди, нехай у серці живе любов і світла надія. Робіть добро і нехай у відповідь до Вас прилітає бумеранг щастя! Віримо у перемогу добра над злом!

























Немає коментарів:

Дописати коментар