понеділок, 12 лютого 2024 р.

Найкращих забирають небеса…

Забрав Господь наших Героїв.

І котиться непрохана сльоза,

Бо їх серця – наче поряд.
    11 лютого 2024 року відбувся мітинг-реквієм відкриття та освячення меморіальних дошок загиблим героям Богдану ВОЗНЯКУ та Роману БУРБІЛЮ на фасаді закладу освіти Раденицького ЗЗСО І-ІІ ступенів (директор Тетяна ПІХО). Меморіальні дошки будуть нагадувати учням і всім жителям села про подвиг героїв-земляків та ціну нашого життя і свободи.
    Богдан ВОЗНЯК - наш випускник і працівник школи. Призваний 10 лютого 2023 до лав ЗСУ. Захищав Україну у складі військової частини А4821 кулеметного взводу третьої стрілецької роти. 10 червня 2023 року в напрямку Бахмут — Хромове загинув під час виконання бойового завдання.
    Роман БУРБІЛЬ - наш випускник. Службу проходив у 418 окремому стрілецькому батальйоні, був командиром відділення. 29 серпня 2023р., будучи на бойовому завданні в Донецькій області, через масові обстріли - загинув. Для нас Роман назавжди залишиться 26-річним.
Ціною власного життя наші Герої здійснили найбільший подвиг справжнього патріота — віддали своє життя за Незалежність України. Їхня загибель — це невимовна втрата для родини, сім’ї, усіх нас.
На урочистій церемонії відкриття меморіальних дошок воїнам були присутні рідні, однокласники, педагоги та учні, мешканці села, побратим Богдана з позивним “Фермер”, настоятель храму у с. Раденичі отець Миколай, міський голова Мирослава Пельц, депутат Роман Пристацький, староста Володимир Демський. Долучилися також гуртківці “Джури” (керівник Н. Пеканець) , “Патріотичної пісні” (керівник Р. Демський) та церковний хор.
Присутні, схиливши голови в скорботі, віддали шану світлій пам’яті захисникам та висловили співчуття батькам, дружині і сину, сестрам і братам наших героїв.
Дякуємо за можливість жити, вчитися і працювати! Завжди будемо пам’ятати про ваш подвиг!
Слава Україні!
Героям Слава!













Немає коментарів:

Дописати коментар