середа, 2 вересня 2020 р.

Свято Першого дзвоника

 

Свято Першого дзвоника

Настав довгожданний для дітвори день – 1 вересня. Діти чекали його з нетерпінням, а особливо першокласники, для яких сього одні відкривається перша сторінка великої Книги Знань. Тому й прийшли вони сьогодні такі урочисті, схвильовані і радісні. В очах девятикласників просвічується сум, тому, що для них – це останній перший дзвоник.

У Раденицькому НВК педагог-організатор Галадий С.Я. провела свято-квест, з учнями 1 і 9 класів, присвячене Дню Знань.

В урочисті і святкові дні ми розпочинаємо свято із прослуховування Гімну України, покладання квітів до обеліска героям, які полягли в боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Директор школи Дебера З.М. зачитав наказ по школі про зарахування до 1 класу дітей.

Випускники згадували у віршах той час, як їх маленьких в перший клас мама з татом привели до школи і, що їх незабаром чекає доросле життя. А цей рік – клопітка праця – навчання. Учні подарували вчителям квіти. На свято завітала Королева наук, щоб передати Ключ від знань першокласникам.

Дійсно, раз в житті ми буваємо першокласниками. Дивлячись на них, кожен згадує своє Перше вересня, коли вперше прийшли до школи, були такими маленькими, непосидючими, цікавими, беззахисними, як сьогоднішні першокласники, яких ми прийняли до нашої шкільної сім’ї і надали їм нове ім’я – школярі.

Першокласники розказували вірші, отримали від дев’ятикласників подарунки. З теплими словами привітання звернулася до учнів 1 і 9 кл. – перша вчителька обох класів Тлумак М.А.

В гості завітав Букварик. Було зачитано “вітальні телеграми” для першокласників від хліборобів, малюків із садочка, казкових героїв, пернатих друзів.

Педагог-організатор Галадий С.Я. провела з учнями 1 класу квест, чи готові наші першокласники до навчання. Також зачитала правила, яких вони мають дотримуватися, щоб потрапити до Країни знань.

Найурочистішу мить нашого свята, подання першого дзвоника, який сповістив про початок нового навчального року було подано першокласникам.

Педагог-організатор, яка вела захід закінчила захід словами побажання гарних успіхів, мирного неба над головою до присутніх. Хотіла виховати в учнів патріотичні почуття, любов до рідної землі, школи, вчителів.











Немає коментарів:

Дописати коментар