середа, 23 вересня 2020 р.

 

                                                   РАДЕНИЦЬКИЙ НВК

 

                                    Дошкільний навчальний заклад «Пролісок»



                                               

 

                                              «Якщо твої наміри на рік – сій жито,

На десятиріччя – сади дерева,

А навіки – виховуй дитину»

 

 

Вихователь – це перший, після мами, вчитель, який зустрічається дітям на життєвому шляху. Що може бути кращим, ніж вчити малят, бачити їх зацікавленість в тому, що розповідає їм вихователь.

       Постійне спілкування з дітьми – найважливіша службова функція вихователя. На безліч питань вихователь повинен зуміти дати відповідь з урахуванням віку. Перед ним стоїть завдання – навчити дитину сприймати і розуміти все прекрасне у світі: природу, музику, поезію.

          Саме так до своєї роботи ставляться вихователі Раденицького НВК: Семен Н.М., Семен М.Р., Тлумак І.І., Бурак М.Я. та музичний керівник Демський Р.Д. Цікаво та змістовно проходять заняття у дошкільному закладі. Завжди старанно, весело і цікаво вихователі готують  заняття у старшій та середній групах, а також відпочинок на дитячому та спортивному майданчиках. А як красиво проходять свята за участю самих вихователів,  які разом з дітьми перетворюються на казкових героїв, адже, щоб зацікавити малечу, вихователь має бути справжнім актором.

         Напередодні Свята дошкільників вітаємо усіх вихователів та працівників дошкільної освіти, бажаємо здоров’я, успіхів та творчої наснаги.



Немає коментарів:

Дописати коментар