пʼятниця, 27 листопада 2020 р.

           26 листопада на базі Раденицького НВК відбулося онлайн-засідання вчителів мистецтва на тему «Творча діяльність на уроках музичного мистецтва, образотворчого мистецтва та мистецтва».

Учителями Демським Р.Д. та Миколаєвич М.В. проведено інтегрований виховний захід «Обірване життя… Обірвана струна…» з метою пошанування творчості Володимира Івасюка. Провідною ідеєю були нові підходи до вивчення життєвого і творчого шляху відомого українського композитора Володимира Івасюка, розширення уявлення про українську естрадну музику; формування національної свідомості, розвитку естетичних смаків та почуттів; виховання любові до українського слова, гордості за невичерпну скарбницю української культури.
Могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша культура збагачується за рахунок родинної історичної спадщини – української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу. Мовою пісні гортаємо сторінки творчості композитора і пісняра В. Івасюка, «співочого жайворонка рідної землі».
Володимир Івасюк як митець належить тепер не лише батькам, котрі народили, вивели його у широкий світ творчості, а й усьому суспільству, всьому українству у світі сущому, котре співає та співати буде невмирущі пісні композитора. І тому ми повинні знати всю правду про життя і смерть свого улюбленця - композитора Володимира Івасюка.
















Немає коментарів:

Дописати коментар