четвер, 5 листопада 2020 р.

             Виховання  дітей на початку їхнього життєвого шляху – непросте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків недарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

У Раденицькому НВК (садочок) відбулася надзвичайно радісна для малечі подія. Розпочато спорудження дитячого ігрового майданчика. Про цей день не один рік мріяли не тільки діти, а й батьки та вихователі.

Сьогодні ми, працівники садочку, хочемо подякувати батькам, які надали кошти для придбання ігрових споруд, а також нашим меценатам, які першими відгукнулися на прохання допомогти. Це підприємці нашого села Стецула В, І. Хомік Р.М., Дебера А.С,  депутат Львівської обласної ради Буба Є.І.  На зібрані кошти було облаштовано огорожу майданчика, придбано столик з лавками та пісочниця. Також ми вдячні начальнику відділу ОКТМС  Чернезі В.Г. за гойдалки та матеріал для їх установлення. Щиро вдячні Пельц М.С. за виконану передвиборчу обіцянку:  ігровий комплекс з хатинки, ковзанки, гойдалок, пісочниці; депутату Мостиської ОТГ Пристацькому Р.М. за споруду у вигляді човника. До облаштування огорожі та встановлення споруд були залучені працівники школи та садочку.

Ігрова площадка буде ще доукомплектовуватися, і сподіваємося,  що скоро ми зможемо відкрити дитячий комплекс і порадуємо малечу.

                  Садочок, а тоді школа –

це майстерня, де формується думка

підростаючого покоління,

треба міцно тримати її в руках,

якщо не хочеш випустити з рук майбутнє.

 














Немає коментарів:

Дописати коментар