середа, 10 травня 2023 р.

 Раденицький ЗЗСО І-ІІ ст. приєднався до заходів присвячених Дню Європи 

в Україні 🇪🇺

    З метою ознайомлення дітей з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями, можливістю долучитися до європейських цінностей, здобувачі освіти 5 класу взяли участь в обговоренні теми:"Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти",виконували завдання інтерактивної вікторини"Третій зайвий",грали в гру "Так чи ні".

    Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який встановлює нове свято – День Європи. Україна відзначила цей день разом з усіма європейцями 9 травня.

    Україна – невід’ємна частина європейської цивілізації, в якій шануються свобода, рівність, гідність та права. Ми повертаємося до спільноти об’єднаної Європи, звідки нас штучно висмикнула імперія. Європейськість – одна з основ ідентичності української нації. Під прапором об’єднаної Європи Українці вийшли на Майдан у 2013 році. Люди відстоювали своє європейське майбутнє,за яке і досі платять дуже високу ціну у боротьбі з російською агресією,яка не може змиритися з проєвропейськими цінностями українців.




Немає коментарів:

Дописати коментар