четвер, 14 березня 2024 р.

 

14 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!
День українського добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, котрі свідомо, за покликом серця, в скрутний для своєї держави час, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності.
Сьогодні більшість добровольців вже в одностроях українського війська продовжують боронити рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою та героїчними вчинками вони вкотре доводять, що не можливо здолати тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.
Вшановуючи мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також з метою сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнівської молоді, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих батальйонів у Раденицькому ЗЗЗО І-ІІ ступенів з учнями 7-8 класів (клас. керів. Поцілуйко О.М., Марик Л.Є.) проведено урок мужності «Немає більшої сили, ніж стійкість добровольця» .
Такі заходи сприяють подальшому зміцненню патріотичного духу підростаючого покоління, посилюють суспільну увагу та турботу до учасників добровольчих формувань.
Слава Україні! Героям Слава!







    Хай щирість дитячих листів вдячності наших п’ятикласників воїнам та побажаннями швидкої перемоги буде сприйнята долею і вислухана Всевишнім! Дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України!
Честь і шана вам, Герої-добровольці!
Слава Україні!
Героям слава!

    З нагоди цього дня в 6 класі (класний керівник М. Миколаєвич, асистент вчителя Т. Ромашко), був проведений патріотичний урок "Український доброволець - взірець патріотизму". В ході якого здобувачі освіти ознайомилися з історією створення добровольчих загонів в Україні протягом століття, їх роллю та внеском у незалежність та суверенітет держави.
Із цікавістю та захопленням були виконані такі інтерактивні вправи:
- анограма "День добровольця";
- асоціативний кущ "Доброволець";
- кросворд "День добровольця";
- головоломка "Риси добровольця".
На завершення уроку діти на символічних сердечках виразили свою подяку мужнім воїнам-захисникам і склали спільну молитву за швидку Перемогу ЗСУ.
Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар