середа, 9 грудня 2020 р.

 

16 днів проти насильства

   З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Раденицькому НВК проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

Спеціалістами структурних підрозділів, відповідальних за реалізацію державної політики щодо попередження насильства в сім'ї, сектору превенції Мостиського РЦСССДМ у Львівській області капітаном поліції Вікторією Петик та офіцером поліції Наталією Лінчак було проведено профілактичні бесіди, де обговорювалися питання булінгу та насильства, їх види, наслідки та відповідальність.

   Практичним психологом, соціальним педагогам, класними керівниками, педагогом-організатором проводилися просвітницько-інформаційні заходи: тренінгові заняття «Ми проти насилля»; «Насилля в сім’ї»; виховні години «Любов – найкращий засіб спілкування»; бесіди «Мій світ без насилля»,урок-застереження «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя», конкурс малюнків, інформаційні години  з учнями,  представниками батьківської громадськості, педагогами.

   Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до дітей  з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

 

 








 



 

 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар